Esporti wszystko, co musisz o nim wiedzieć PRZEWODNIK PO ŚWIECIE GAMINGU Gaming przebył długą drogę: od podwórek, gdzie pstrykało się kapslami, po obszerne hale sportowe po brzegi wypełnione fanami...
PRAWDZIWY MASTER CLASS ORGANIZACJI Nie musisz być wspaniałą panią domu, by w twoich czterech ścianach panował hollywoodzki porządek! Kluczem do cieszenia się uporządkowanym i zorganizowanym...
Mieszkaj boho. Prawidłowe wibracje w twoim domu. ODKRYJ MAGIĘ WNĘTRZ BOHO Po fascynacji ascetycznym, skandynawskim przepięknem czas na wnętrza w stylu boho! Otocz się soczystymi barwami,...
Reprint wydań z 1904 i 1908 roku. "Wydając tą książkę miałam na celu, by nasze młode gospodynie znalazły w niej poradę i pomoc,, a także ażeby stać się ona mogła podręcznikiem dla tych pań...
ODKRYJ SEKRETY URODY PARYŻANEK „Nie ma nic prostszego, przyjemniejszego, bardziej oczywistego ani wydajnego aniżeli naturalna, zdrowa troska o siebie" – to filozofia słynnej paryskiej firmy...
Pierwsze holistyczne spojrzenie na efektowny i zdrowy uśmiech.Czy wiesz, że:• przy pierwszym kontakcie aż 60% z nas zwraca uwagę na uśmiech swych rozmówców? Wyżej w rankingu są tylko oczy. • blisko...
Podręcznik dla każdego żydowskiego domu, zawierający najrozmaitsze sposoby gotowania i pieczenia, z szczegółowym jadłospisem i wskazówkami do urządzenia i prowadzenia religijnego, żydowskiego...
Jan Szyttler - Kucharz na dworze Stanisława Augusta Poniatowskiego (pod kierownictwem słynnego kuchmistrza Paula Tremona).Czerpał inspiracje dla swoich przepisów równocześnie z kuchni francuskiej,...
Szydełkuj ze Stitchrays. Hej, jesteśmy Stitchrays, szydełkujące siostry z TikToka! Zauważyliście, iż ostatnio influencerzy i światowe gwiazdy noszą ubrania i dodatki zrobione na szydełku? Akcesoria...
Reprint z oryginału z 1929 roku z 84 przepisami na przyrządzanie ryb i sosów. Autorka ograniczyła się do najmocniej typowych potraw z każdego gatunku ryby, starając się podawać najmocniej proste,...
Jak powstał pierwszy ser? O co chodzi z dojrzewaniem? Jak właściwie serwować i degustować sery? Czy można dopasowywać słodkie wino z roquefortem? I czy ta pleśń powinna tak smakować? Coraz częściej...