Porównaj zanim kupisz

Na truskawki czekamy każdej wiosny z niezmiennym utęsknieniem. Nic w tym dziwnego, gdyż te nasze, krajowe są przepyszne, bo nadal uprawia się je konwencjonalnie, w gruncie. Do tego truskawki posiadają mnóstwo walorów odżywczych, m.in. Stanowią źródło witamin i mikroelementów, wspomagają odchudzanie, a także odkwaszają organizm.W tej książce oferujemy przepisy nie tylko na truskawkowe desery, ciasta i koktajle, lecz także na wytrawne przekąski – np. Sałatkę z mozzarelli, sałaty rzymskiej i truskawek – oraz dania obiadowe – np. Knedle z truskawkami. Na dodatek wyszukasz tu receptury na przetwory z truskawek: konfitury, musy, soki i nalewki.

Podtytuł: przekąski, obiady, desery, napoje
ISBN: 9788377071861
Kod paskowy: 9788377071861
Redakcja: Durnowska Małgorzata
Rok wydania: 2018
Kod wydawcy: 61043
liczba stron: 192
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
PKWiU: 58.11.19
Format: 16.5x22.0cm
Głębokość (mm): 16
Waga: 0.484
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x