Porównaj zanim kupisz

Przedstawione w tej książce giny podzielono na trzy kategorie klasyczne, współczesne i progresywne kierując się ich związkiem z tradycją, metodami produkcji, a także wykorzystanymi w produkcji roślinami aromatyzującymi.

Wzięto również pod uwagę charakter trunków i ich źródła inspiracji. Klasyfikacja ginu jest tematem kontrowersyjnym, wzbudza częste dyskusje ekspertów, ponieważ jego podział na kategorie, wyjątkowo w Europie i Stanach Zjednoczonych, jest wyjątkowo ogólny.

Tymczasem wciąż powstają nowe typy ginu, postępowe pod względem stylu czy metod produkcji, które trudno jednoznacznie zaklasyfikować. Data premiery: 2017-11-09 EAN: 9788327464101 Format: 16,5x25 cm ilość stron: 144 Rok wydania: 2017 Wydawnictwo: Olesiejuk Sp.

z o.o.

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x