Deska do krojenia HACCP PE wytwarzana z nietoksycznego polietylenu 500 o wysokiej gęstości. Produkt w odcieniu żółtym - do mięsa drobiowego. Deska jest oporna do temperatury 70st C.
Nóż do filetowania PRIMELINE o długości ostrza 16 cm. Rękojeść produkowana z antybakteryjnego i przeciwpoślizgowego tworzywa. Giętkie, rozciągliwe ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, oporny na...
Nóż szefa kuchni PRIMELINE o długości ostrza 20 cm. Rękojeść wyprodukowana z antybakteryjnego i przeciwpoślizgowego tworzywa. Ostrze ze stali chromowo-molibdenowej. Niepodatny na rdzę. Zalecane...
Nóż szefa kuchni PRIMELINE o długości ostrza 23 cm. Rękojeść wytwarzana z antybakteryjnego i przeciwpoślizgowego tworzywa. Ostrze ze stali chromowo-molibdenowej. Niepodatny na rdzę. Zalecane mycie...
Nóż do jarzyn PRIMELINE o długości ostrza 10 cm. Rękojeść wytwarzana z antybakteryjnego i antypoślizgowego tworzywa. Ostrze ze stali chromowo-molibdenowej. Niepodatny na rdzę. Zalecane mycie...
Nóż kuchenny, uniwersalny PRIMELINE o długości ostrza 11 cm. Rękojeść tworzona z antybakteryjnego i antypoślizgowego tworzywa. Zaokrąglony koniec. Ząbkowane ostrze ze stali chromowo-molibdenowej....
Deska do krojenia HACCP PE wytwarzana z nietoksycznego polietylenu 500 o wysokiej gęstości. Artykuł w kolorze niebieskim - do ryb i owoców morza. Deska jest wytrzymała do temperatury 70st C....
Deska do krojenia HACCP PE wykonana z nietoksycznego polietylenu 500 o wysokiej gęstości. Towar w odcieniu niebieskim - do ryb i owoców morza. Deska jest niepodatna do temperatury 70st C....
Wieszak do końcówek i worków cukierniczych wytwarzany ze stali nierdzewnej. W wieszaki znajdują się 4 haki z miejscami na worki cukiernicze, 31 haczyków na końcówki, półka, a także 5 haczyków...
Deska do krojenia HACCP PE tworzona z nietoksycznego polietylenu 500 o wysokiej gęstości. Produkt w kolorze niebieskim - do ryb i owoców morza. Deska jest oporna do temperatury 70st C. Zaokrąglone...