W 2010 roku MENU i Norm Architects zespoiły siły z kopenhaską restauracją Höst, aby stworzyć linię zastaw stołowych o skandynawskiej wrażliwości. Wynikiem była kolekcja New Norm Dinnerware...
Świecznik Duca z brązowego mosiądzu zawdzięcza swoją nazwę łacińskiemu słowu oznaczającemu "rozszerzać" i dokładnie to robi ten świecznik. Poluzowując śrubę na smukłym trzonie, można...
Design Therese Rand dla Menu Concept Miska Echasse Smoke/Brushed Brass została zaprojektowana poprzez Therese Rand dla Menu. Urocza szklana linia inspirowana probówkami. Do wyboru są wazony, misy i...
Design Therese Rand dla Menu Concept Miska Echasse Small Smoke/Brushed Brass została zaprojektowana poprzez Therese Rand dla Menu. Urokliwa szklana seria inspirowana probówkami. Do wyboru są...
Półka Rail L92 Black/Light Oak została zaprojektowana dla duńskiej marki Menu przez japońskiego projektanta Keiji Ashizawa. Projekt jest inspirowany światem architektury i użyciem przestrzeni,...
Półka Rail Shelf L92 Black/Dark Oak została zaprojektowana dla duńskiej producenta Menu poprzez japońskiego projektanta Keiji Ashizawa. Projekt jest inspirowany światem architektury i zastosowaniem...