Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Tolles Deutsch 2. A1/A2. Język niemiecki dla liceów i techników. Zeszyt ćwiczeń to druga część ćwiczeń do nauki języka niemieckiego dla uczniów szkoły średniej. Ćwiczenia są uzupełnieniem...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Zbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Mieści 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Gotowe wypracowania z historii dla szkół przeciętnychCzęść trzeciaISBN: 8387851213Kod paskowy: 9788387851217Autorzy: Kwatkiewicz PiotrRok wydania: 2000Kod wydawcy: 30167Miejscowość: BUKliczba...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Niezastąpiona pomoc w nauce ortografii! Program przeznaczony do terapii dysortografii uczniów szkoły podstawowej, gimnazjum i liceum oraz dla każdego, kto chce pisać bezbłędnie. Wyśmienity materiał...
Prisma Fusión A1+A2 to nowe wydanie podręcznika dedykowanego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych, inicjujących naukę języka hiszpańskiego od podstaw. W zamierzeniu uczeń korzystający z tej...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
NUEVO PRISMA to świeże wydanie sześcioczęściowego kursu dedykowanego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych oraz dla dorosłych, odpowiadającego poziomom kompetencji od A1 do C2, w Europejskim...
Ćwiczenia na poziomie C2 do serii podręczników Nuevo Prisma, która jest skutkiem połączenia najnowszych tendencji w metodologii nauczania języków obcych i możliwości, jakie dają nowe technologie,...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...
Pewny start. Aktywni zawodowo. Rękodzieło. Karty pracy 2 to zestaw kart pracy zawierający materiał teoretyczny i poręczny związany z rękodzielnictwem. Tematyka: -kombinacje przestrzenne: gałąź...
New Friends to podręcznik dla polskich szkół! Spełnia wszystkie kryteria podstawy programowej. Jest bogaty w wiadomości kulturowe, projekty, ćwiczenia rozwijające autonomię ucznia. Liczne polskie...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
W starym zamku mieszka dwóch zapiekłych w gniewie sąsiadów. Ani Cześnik, ani Rejent nie mają zamiaru się pogodzić. Lecz los nieprzewidzianie płata im figla i w finale nie tylko się godzą - zostają...