Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Ta książka na zaawansowanym poziomie pozwala poprawić opanowanie francuskiej gramatyki w trzech etapach: "obserwuj", "myśl" i "zapamiętaj". Książka posiada: - 35 lekcji i 13...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Repetytorium obejmuje wszystkie zagadnienia wymagane do egzaminu maturalnego na poziomie podstawowym: zasady matury ustnej, porady użyteczne, rozpoznawanie środków językowych, analizowanie tekstów...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...
Podręcznik przeznaczony jest dla dzieci rozpoczynających naukę w wieku 5-6 lat. Materiał podzielony jest na cztery części. Pierwsza mieści duety dla ucznia i nauczyciela, opracowane z zastosowaniem...
Informationen zum Titel: Workbook + Audio CD Thorough consolidation and extension of the language and skills taught in the Student's Book gives students the confidence they need to progress...
Podręcznik przeznaczony jest dla najmłodszych dzieci, początkujących naukę gry na gitarze w wieku 5-6 lat. Publikacja posiada: blisko 50 duetów dla ucznia i nauczyciela (w tym znane dziecięce...
Podręcznik dedykowany jest dla początkujących gitarzystów – najmłodszych dzieci rozpoczynających naukę gry na gitarze w wieku 7-9 lat. Materiał podzielony jest na cztery części: I cz. – poświęcona...
Rund um... To linia zeszytów formatu A4 o rozmaitej tematyce, zawierających gotowe karty pracy do kopiowania. Dzięki urozmaiconym zadaniom wspaniale uatrakcyjniają i uzupełniają zajęcia,...
Publikacje Nasza muzyka 4-6 przeznaczone są dla uczniów szkoły muzycznej I st. (kontynuujących naukę w klasach IV-VI). Główne założenia podręczników nawiązują do trzech pierwszych części z tej...
Publikacje Nasza muzyka 4-6 dedykowane są dla uczniów szkoły muzycznej I st. (kontynuujących naukę w klasach IV-VI). Główne założenia podręczników nawiązują do trzech pierwszych części z tej...
Publikacje Nasza muzyka 4-6 asygnowane są dla uczniów szkoły muzycznej I st. (kontynuujących naukę w klasach IV-VI). Główne założenia podręczników nawiązują do trzech pierwszych części z tej...
Publikacje z serii Nasza muzyka łączą zalety podręcznika zawierającego dużą ilość treści, solfeża, a także funkcjonalnego zeszytu ćwiczeń. Materiał solfeżowy obejmuje melodie ludowe, utwory z...
Nowy solfeż przeznaczony jest do zajęć kształcenia słuchu w szkołach muzycznych I stopnia. Adresatem publikacji są dzieci rozpoczynające naukę w cyklu czteroletnim oraz uczniowie cyklu...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...